LÁSKOU K PEČENÍ

To, že jsem políbená láskou k pečení není vůbec novinkou, jen by mě nikdy nenapadlo, že se z mé záliby, radosti a jakéhosi relaxu stane vlastně denodenní náplň mého života.
Peču tedy již oficiálně na objednávky Božské brownies, nově ho také dodávám do mého velmi oblíbeného podniku Gourmet Pauza. No a kromě jiného jednou za čas vymazlím nějaký ten dortíček na přání. Jeden takový narozeninový dort jsem pro vás nafotila a zaznamenala. A nejenom to! Já ho pro vás klidně i napeču, aby byl pro vás dostání právě v Gourmet Pauze, a to nejenom dort. Tak zajděte.

Recept je stále stejný, jen zdobení jsem tentokrát trochu vylepšila.
Krém je složený z mascarpone, philadelphie, citronového a mandlového cukru, smetany ke šlehání a smetafixu. Korpus samozřejmě z domácích vajíček, mouky, cukru a trochu kypřícího přášku.
Na zdobení jsem dle požadavků použila růže namáčené do bílé čokolády, bonbonky rafaello, makronky, jahůdky, borůvky a lístky růží.
Uvnitř dortíku se ještě ukrývá marmeláda, vrstva krému a samozřejmě velké množství lesního ovoce. Což vytváří velmi lahodný, avšak lehce nakyslý kontrast ke slaďounkému krému.
A protože nejsem žádný troškař, za jeden den u mně nevznikne pouze jeden dort, ale klidně dva. Ten druhý byl opět k ochutnání v Gourmet pauze na pražském Andělu. Dva dorty a třeba ještě 2 kila Brownies a nebo #healthy koláček?
Všechno co si jenom budete přát, najdete jak už sami nejlépe víte (z mého nadšení a potřeby se s vámi o tuto novinku všude podělit) v Gourmet Pauze…
… sladce #LíbáPolíbená

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.